top of page

Jouw fysio's

Stan loo, praktijkhouder van Stan.fysio, fysiotherapeut

Stan Loo

Eigenaar/fysiotherapeut
Specialist in knieklachten en hardloopblessures aangesloten bij knienetwerk Maastricht/Heuvelland

Big nummer: 899159504

Sport en beweging zitten in mijn DNA. Als jonge enthousiasteling was ik een gedreven wielrenner.
Ik dompelde mezelf onder in trainingen en wedstrijden, vol vreugde en plezier. Tegelijkertijd ontwaakte mijn nieuwsgierigheid voor biologie en natuurkunde. Het menselijk lichaam bleek een onuitputtelijke bron van fascinatie. Hoe werkt het allemaal? Een vraag die mijn verlangen naar kennis alleen maar versterkte. Zo legde ik in juni 2012 de laatste hand aan mijn opleiding fysiotherapie. Mijn leven was vanaf dat moment gewijd aan mijn passies: sport en beweging.

 

Tijdens mijn studie en in mijn vroege carrière heb ik voor verschillende fysiotherapiepraktijken gewerkt. Maar al snel drong het besef tot me door dat veel behandelmethode van mijn collega's niet strookten met de hoogwaardige zorg die ik wilde bieden. Symptoombestrijding was vaak de norm, met weinig aandacht voor duurzame oplossingen op lange termijn. Ik zag helaas te vaak mensen binnen een jaar terugkeren met dezelfde klachten.
 

Uit deze ervaringen ontstond het zaadje voor mijn eigen praktijk, waar een actieve behandelingsbenadering en een persoonlijke aanpak centraal zouden staan. Het oplossen én voorkomen van klachten werd ons belangrijkste speerpunt.
 

Nu is het tijd om mijn visie in de praktijk te brengen. Ik nodig je uit om deel uit te maken van deze bijzondere reis. Samen gaan we vooruit, met een focus op een gezond en pijnvrij leven.
 

Klaar om de sprong te wagen? Sluit je aan bij ons en ontdek de kracht van een behandeling op maat, gericht op jouw unieke behoeften.

Tot ziens in mijn praktijk, waar klachten geen kans krijgen!


Stan Loo

Jordy Essers, fysiotherapeut en leefstijlcoach, GLI bij stan fysio

Jordy Essers

Fysiotherapeut/leefstijlcoach

Specialist in chronische pijnklachten en lage rug klachten, aangesloten bij het rug netwerk Maastricht/Heuvelland

Big nummer: 39929546904

Stel je eens voor: een wereld waarin je vrij kunt bewegen, je passies kunt najagen en een leven vol geluk kunt leiden. Dat is waar fysiotherapie een cruciale rol speelt, want het stelt je in staat om zonder beperkingen te bewegen. En ik ben hier als fysiotherapeut om jou te coachen op dit pad, zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet.
 

Ik geloof dat klachtenvrij bewegen, met langdurige resultaten, kan worden bereikt door een combinatie van fysieke, mentale, sociale en gedragsmatige benaderingen. Als fysiotherapeut streef ik naar een actieve en gedragsgerichte aanpak om jou weer volledige bewegingsvrijheid te geven. Deze aanpak richt zich op aspecten die je zelf kunt beïnvloeden, waardoor je grip en controle krijgt over je herstel. En ik ga verder dan alleen herstel, ik streef ernaar om je algehele gezondheid te verbeteren door langdurige veranderingen in levensstijl. Op die manier kunnen we voorkomen dat klachten terugkeren. Mijn visie op fysiotherapie is gericht op de toekomst.
 

Ik ben meer dan alleen een fysiotherapeut; ik ben jouw coach. Als therapeut en als mens, zoek ik altijd naar de mogelijkheden van mijn cliënten. Wat kun je wel en wat kan er verbeterd worden? Wat is je doel en hoe gaan we dit aanpakken? Wat is je volgende stap?
 

Het geeft me immense voldoening wanneer jij openstaat voor coaching, actief aan de slag gaat met de besproken thema's en uiteindelijk langdurige resultaten behaalt.
 

Bij mij kun je een aanpak verwachten waarbij we samen actief werken aan herstel en het optimaliseren van jouw gezondheid. Ik sta voor je klaar!
 

Mijn affiniteit ligt vooral bij sportrevalidatie (krachtsport), chronische pijn, psychosomatische klachten en leefstijlcoaching (beweging, voeding, slaap en stress). Samen zullen we deze uitdagingen aangaan en werken aan een betere versie van jezelf.

Laten we samen op weg gaan naar een leven vol vrijheid, vitaliteit en vreugde!

Jordy Essers

Levi Schorman, fysiotherapeut bij stan fysio in Margraten

Levi Shormans

Fysiotherapeut

Specialist in schouder en knie klachten, aangesloten bij het knie en schoudernetwerk Maastricht/Heuvelland

Big nummer: 09933200304

Tijdens mijn middelbare schooltijd ontdekte ik mijn passie: fysiotherapie. Het menselijk lichaam en sport fascineerden me enorm. In 2019 begon ik vol enthousiasme mijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.
 

Als Stagiaire bij verschillende praktijken ontwikkelde ik mijn eigen visie als fysiotherapeut. Ik wil manuele technieken combineren met doelgerichte oefentherapie om mensen klachtenvrij te laten leven. Mijn enthousiasme, spontaniteit en leergierigheid zijn mijn drijfveren.

Ik geloof in het voorkomen van terugkerende problemen, niet alleen het oplossen ervan. Oefentherapie heeft mijn focus, maar ik wil me ook verder verdiepen in manuele therapie.

Ik kan niet wachten om mijn expertise met jullie te delen en samen te werken aan een gezonde toekomst. Of je nu herstelt van een blessure, preventieve zorg zoekt of wilt werken aan je welzijn, ik ben er voor jou.

 

Laten we bouwen aan een gebalanceerd lichaam, een leven zonder belemmeringen en een vitale toekomst.


Levi Schormans.

SoPhit

Sinds september 2017 hebben wij het genoegen om samen te werken met de geweldige Sophie Janssen, een wandelcoach en hardlooptrainster extraordinaire. Laat je betoveren door de kracht van sportief wandelen, want dit is geen gewone wandeling. Nee, hier ga je doelgericht werken aan de totale conditie van je lichaam, terwijl je geniet van de prachtige buitenlucht en de wonderschone natuur om je heen.
 

Onze trainingen beginnen zoals altijd met een opwarmertje: rustig inlopen en een reeks dynamische oefeningen om je spieren wakker te schudden. Daarna volgt de kernactiviteit. En vergeet niet, na gedane arbeid is het tijd voor ontspanning! We eindigen elke sessie met een rustige cooling-down, gevolgd door rekoefeningen om eventuele spierpijn te voorkomen.
 

Pas op, want als je eenmaal een paar keer met onze sportieve wandelgroep hebt meegelopen, raak je verslaafd. Daag jezelf uit en sluit je aan bij ons voor een onvergetelijk avontuur vol sportief wandelen. Geloof ons, je zult versteld staan van de geweldige resultaten en de grenzeloze energie die je zult ervaren!
 

Kom op, laat jezelf gaan en ontdek de kracht van sportief wandelen!
 

Parkeerplaats MFA De Hoven, pres Kennedystraat 42. 6269 CC Margraten
Aanmelden: mail info@sophit.nl, of telefonisch 06-48144707

bottom of page