top of page

Samen onder één dak

In oktober 2021 hebben wij onze intrek genomen in ons gloednieuwe, eigentijdse onderkomen aan de Ambyerstraat-Noord in Amby. Hier, te midden van een levendige buurt, omringd door overvloedige parkeergelegenheid en een constante stroom van voetverkeer naar de nabijgelegen winkels, hebben wij ons volledig gesetteld.

Nu we ons helemaal thuis voelen in deze gemeenschap, koesteren we het verlangen om verbindingen te smeden en samen te werken. Onze roeping is om samen te werken met gedreven paramedici, medische professionals en sportexperts uit de regio.

Binnen onze praktijk hebben we nog voldoende ruimte beschikbaar om jullie een prachtige werkplek te bieden. We koesteren de wens om deze ruimtes aan jullie te verhuren, waarmee we niet alleen een bruisende omgeving creëren, maar ook het aanbod van zorg en sport in Amby willen vergroten. Laten we samen bouwen aan een bloeiende gezondheid voor onze gemeenschap!

IMG_3678.jpg

Behandelkamer 1

Deze kamer is 15 m2 groot en volledig gemeubileerd als behandelkamer. Er bevind zich een vast bureau met opbergkastjes, wasbak en elektrisch verstelbare behandelbank.

Behandelkamer 2

Deze kamer is 13 m2 groot en  volledig gemeubileerd als behandelkamer. Er bevind zich een vast bureau met opbergkastjes, wasbak en elektrisch verstelbare behandelbank.

IMG_3677.jpg
IMG_3679.jpg

Sportruimte

Onze oefenruimte is 80m2 ruim opgezet en met veel daglicht. Ingericht met verschillende kleine sport attributen. De open wachtruimte bevind zich hier ook.

Wat nog meer?

Naast het gebruik van een of meerdere ruimtes heb je beschikking over de wachtruimte, toilet en privé ruimte. Er is mogelijkheid om reclame te maken op de ramen. De huur is inclusief Elektriciteit, schoonmaakkosten en wifi.

Heb je interesse om samen met ons op deze mooie locatie jouw beroep uit te oefenen? Neem dan vrijblijvend contact op via:

0634899252 of mail naar stan@stanfysio.nl

IMG_3680.jpg
bottom of page